Gina

Mesaje divine

Am citit de doua ori și probabil ca voi mai citi de câteva ori ca să integrez.
Mesajele au o profunzime ce mi-au atins toate punctele în care mai am de lucru cu mine. Le știu clar și le mai amân, de ce fac asta încă nu știu, probabil frici nedibuite încă.
Citirea este cutremurătoare, mesajele se leagă toate între ele, curg și sunt șocată ca ai adus în prim plan unicornii și dragonii pe care ii ador.
Cuvintele scrise au o putere atât de mare ca se duc dincolo de inima, ajung în suflet și încep sa construiască, sa creeze în energia divină.
Draga mea, continuă să dăruiești lumii din ceea ce ești, lumea are nevoie de cuvinte care zidesc, care vindeca.
Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc.

zentasticarts.ro

Monica

Mesaj Divin

Chiar se potrivește foarte mult, mulțumesc!

Am citit de foarte multe ori, mă tot gândesc despre ce secret este vorba!
Asa este, tot visez la un nou proiect, dar uneori parcă îmi este teama . Dar prin aceasta citire mi-ai dat mult curaj!

De mult imi doresc sa ma conectez cu îngeri, dragoni, unicorni…am tot citit și parcă ceva mă atrage Mi-a mers la suflet aceasta citire, mi-a dat mai multă încredere in mine!
Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

zentasticarts.ro

Csatlos Andreea

Binecuvantare

Salut sufletule,la Citirea ta am gasit la toate raspunsul instant , nu a fost nevoie de a gandi mult problema haha, e bineinteles foarte tintita(dar nu ma mai uimeste nimic fiindca eram sigura ca o sa fie asa).
Frica, conflictul si stresul de care spuneai au facut parte din viata mea de zi cu zi in ultima perioada, iar pentru mine am oferit prea putin timp,atentie si energie…
Iti multumesc!
Desi am contientizat ca nu imi face bine, simt ca a venit ca si o confirmare ca e momentul sa ma debarasez de tot acest bagaj.
Te imbratisez!
Astept sa fiu capabila si deschisa suficient incat sa vad unicornii si dragonii ce imi sunt alaturi. Te iubesc!

zentasticarts.ro

Daniela

Confirmare si ghidare

Citirea ta pentru mine a fost wow wow wow! Am mai avut parte de citiri la viata mea, dar m-am ales cu vorbe'n vânt si cu buzunarul gol. :))

Aici nu este cazul, știam ca ai această capacitate si ma bucur din suflet pentru tine că iti urmezi destinul.

Interpretarea ta, m-a lăsat fara cuvinte, cu atâta precizie ai descris momentele actuale că nu am decât să te recomand din tot sufletul.

Mesajul este ca o mantră, l-am imprimat si revin asupra lui ori de cate ori simt nevoia.

Iti mulțumesc inca o dată pentru confirmarea si ghidarea primită!

zentasticarts.ro

Marieta

Elena, cuvintele tale le-am citit si recitit ca si cum mi-as fi vorbit eu mie. Sunt lucruri pe care le simt si le gandesc pe repeat in ultimele luni, ca si cum vocea aia "buna" ar fi repetat sa prinda putere fata de vocea critica. E ca un discurs motivational de la mine pentru mine, ceea ce mi se pare fantastic, dat fiind ca vine dintr-o alta fiinta. Inca o data ma minunez si ma inclin in fata legaturii si energiei dintre noi, oamenii, cand devenim iubire. E o parte mica din mine care se intreaba ce am facut oare sa merit un asemenea privilegiu, sa ma bucur de trairi ca asta, dar in mare simt ca traiesc ceea ce mi-a fost dat sa traiesc dintotdeauna, ca in sfarsit imi accept "personajul". Si iti multumesc pentru tot ce mi-ai scris, pentru ca mi-ai amintit inca o data ca nu trebuie sa vad drumul ca sa stiu incotro sa merg. Textul primit de la tine a ramas ca o ancora la care revin atunci cand am nevoie sa ma energizez, sa-mi reamintesc cine sunt si cat pot.

zentasticarts.ro

Nicoleta

Luceat lux vestra

Recunosc, am fost uimită de cât de accurate a fost citirea. Elena a "văzut" practic o parte din viața mea și este (am pus prezent special) mâna blândă care îmi spune "hai că poți".
Îi sunt recunoscătoare pentru citire, iar sufletul mi se încălzește doar recitind cuvintele ei. Mulțumesc… Din lumina sufletului meu!!!

zentasticarts.ro

Vezi toate recenziile din ZenatsticArts click aici

Evaluare medie: 5.0 din 5 (5 voturi)
5 stele
5
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
O stea
0
Raluca Radu
Lenani-ZenArt

E absolut Divin!

Citirea Elenei a venit într-un moment în care am cerut ghidare. Nu știam că îmi venise rândul azi, dar Sufletul meu avea nevoie disperată de ajutor.
Dumnezeu a răspuns atât de clar, frumos și în simțire, încât am plâns la fiecare paragraf. Citeam și citeam și mi se părea că cineva care mă cunoaște mai bine decât eu însămi scria despre Sufletul meu, despre durerile lui, despre neiubirea de Sine și poverile bine ascunse (credeam eu) pe care le credeam vindecate prin uitare. Elena a venit să-mi reamintească cine sunt, că Dumnezeu e-n mine și că drumul meu e presărat doar cu Lumină. E important doar să pășesc cu încredere că sunt ghidată, ocrotită și iubită. Astăzi, datorită Elenei, de ziua Unirii Principatelor, Eu m-am unit cu Sinele meu și mi-am îmbrățișat menirea. Voi reciti de câte ori simt că m-abat din drum și – mi voi lua puterea de a merge mai departe încrezătoare în Mine și-n Univers!
Mulțumesc cu recunoștință Infinită, Elena, pentru că ești, pentru că dăruiești și pentru că ai acceptat să fii Mesagerul Divin al Sufletului meu.
Fii binecuvântată! 🙏 🤗 💓 🌈

7 zile acum
Adnana
Lenani-ZenArt

Minunat!

Lumina, cam asa simt citirea Elenei.
Am simtit mereu niste treburi pe care le-am lasat acolo, in pace, poate din lipsa de curaj, poate din teama de necunoscut, habar n-am, dar Elena mi le-a scos la lumina, mi le-a confirmat si cumva mi-a dat acel zvâc, m-a scuturat nitel sa-mi gasesc puterea si curajul de a depasi blocajele si temerile si sa fac ce am de facut, sa manifest.
Am citit de cateva ori, n-am asimilat inca toate informatiile, sunt multe, pentru ca se fac click-uri la fiecare pasaj si o sa citesc pana o sa asimilez informatia pana la ultimul cuvant.
Lumina, Elena, Lumina! 🪷💙

7 zile acum
Ana
Lenani-ZenArt

Lasa-te cu incredere pe mainile ei!

Cand am citit prima oara ca Elena va face cititi intuitive, n-am avut niciun dubiu ca ma pot lasa pe mana ei. Si m-am lasat „in voia sortii”. Citirea vine sa iti atinga sufletul si sa te faca sa contientizezi puterea care sta in tine. Multumesc, Elena! Esti divina!

6 zile acum
Enache Adriana
Lenani-ZenArt

Elena ești magica

Îți mulțumesc frumos pentru citirea care ai făcut-o și sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-ai spus cu atâta exactitate chiar și eu am rămas surprinsa pentru că doar eu știam de tot ce mi se întâmplă, chiar ești divina și cu mult har de la Dumnezeu și recomand tuturor celor care au nevoie de călăuzire sa apeleze la tine cu încredere pentru că ești magica Îți mulțumesc pentru ca ai apărut în viata mea chiar când aveam nevoie de călăuzire divina Mulțumesc

6 zile acum
Andreea
Lenani-ZenArt

M-ai citit atat de bine!

Citirea ta mi-a oferit claritate, ghidare si acel impuls de care aveam nevoie ca sa imi „trezesc” lucrurile uitate din suflet, din mine. Mi-ai deschis calea catre lucruri despre care nu stiam, mi-ai trezit curiozitatea, dorinta de a invata lucruri noi! Iti multumesc! ❤

3 zile acum

Lenani ZenArt – Recenzii recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *