Prima Editie

Galeria online de ZenArt „Lenani and Friends” a luat nastere din dorinta de a dinamiza activitatea grupului ZenArt Romania by Lenani. Mi-am dorit sa implic membrii comunitatii intr-un proiect creativ comun, iar decizia a fost imbratisata instant.
In aceasta Galerie Online veti putea vedea artowrkuri combinate, colaje realizate la Lenani cu ajutorul creatiilor membrilor comunitatii care vor contribui fiecare cu cate o lucrare pe o tema data.
Pentru ca in fiecare zace o farama de artist, de fiecare data rezultatele vor fi surpinzatoare, mai ales venind din partea unor persoane care in viata de zi cu zi nu se ocupa cu desenul sau pictura.
Galeria Lenani&Friends incurajeaza creativitatea, inovatia, lucrul in echipa si filantropia, fiecare proiect final fiind mai apoi folosit pentru a imprima diverse obiecte, iar profitul obtinut in urma vanzarii lor fiind integral donat.
Enjoy 
Prima editie a Galeriei Lenani&Friends are ca tema:
Mandala Curcubeu
 
Specificatii: participantilor li s-a sugerat sa deseneze/picteze o mandala in 5 cercuri si 6 culori, pornind din centru cu verde si terminand cu galben. Astfel ordinea ar fi fost: verde, albastru, mov, rosu, portocaliu si galben. 
Acestea au fost culorile de baza, creatorii (care au fost in unanimitate „creatoare”) avand mana libera pentru detaliile folosite deasupra acestora. 
Ce a iesit? Puteti vedea mai jos. 
Sunt tare, tare mandra de ele si de colajul comun, asa ca drept multumire pentru participare la prima editie a Galeriei Lenani&Friends, fiecare creator in parte va primi saptamana viitoare un mic canvas de 20x20cm cu buchetul nostru de mandale 
Aceasta prima editie a strans laolalta 12 participante. 
Am vrut sa scot in evidenta varsta si ocupatia fiecareia pentru a va arata ca fiecare dintre noi este capabil sa realizeze lucruri frumoase, chiar daca ocupatia de baza poate nu are nicio legatura cu arta. 
Ba mai mult, lucrand in echipa reusim sa facem lucruri minunate, care se scot in evidenta reciproc. 
In curand vom avea in magazinul Lenani produse printate cu mandala finala, efortul nostru de grup, si profitul obtinut in urma vanzarii acestor produse va ajunge la Casa Share, o initiativa care ofera un acoperis deasupra capului persoanelor defavorizate. 
Va mulțumesc tuturor pentru participarea in acest proiect minunat. Este o bucurie si o onoare sa va am alaturi, si pot spune cu mana pe inima ca m-ati uimit si surprins extrem de placut. 
Va doresc sa nu va opriti niciodata din creatie, si de fiecare data cand aveti ocazia, sa infrumusetati atmosfera si mediul in care traiti cu mintile si sufletele voastre colorate. 
Ma inclin. 
Sunteti fantastice si sa nu lasati pe nimeni vreodata sa va spuna altfel.
Lenaniart Galerieonline Zenartromania

Au Participat:

01

Otilia Cretu

Otilia Cretu 34 ani .. economist (full time mom)

02

Liliana Monica Dumitru

Liliana Monica Dumitru41 ani, coafeza ca meserie si un fel de artizan in timpul liber

03

Adriana Vezeteu

Adriana Vezeteu30 de ani, de profesie filolog traducator

04

Elena Nita

Pitic30 de ani, artist vizual

05

Ligia Daniela

Ligia Daniela52 de ani, brow bar artist

06

Anca Obradovici

Anca Obradovici50 ani, inginer fara sa profesez – secretara si designer bijuterii

07

Elena Tudor

Elena Tudor36 ani, jurist de profesie, dar ma ocup de organizari evenimente magice

08

Mirela Banciu

Mirela Banciu30 de ani, de profesie: pedagog de recuperare, logoped

09

Elena Andreea Sebe

Elena Andreea Sebe32 de ani, de profesie programator

10

Marieta Arminda Matache

Marieta Armida Matache34 de ani si imi place sa fac deserturi cel mai mult si cel mai mult, dar in realitate fac mai multe

11

Lorena Elena

Lorena Elenag24 de ani, student

12

Bettina Szellner

Bettina Szellner33 de ani, referent tineret

Folosirea imaginilor galeriei in scop personal sau comercial este strict interzisa. 
Atat creatiile participantilor cat si colajul final intra sub incidenta drepturilor de autor, iar utilizarea acestora fara acordul in scris al autorilor se sanctioneaza conform legii in vigoare.