Luma plina Februarie
| |

Lună plină Februarie, Luna Zăpezii

Luna plină a lunii Februarie este numită și Luna Zăpezii, pentru că, în multe zone, din toate lunile de iarnă, Februarie avea cea mai multă zăpadă. Ce face zăpada cel mai bine? Face și îndeamnă la liniște. Știți cum, atunci când afară este multă zăpadă, totul pare de o liniște profundă? Asta se întâmplă pentru că structura zăpezii proaspete are multe goluri mici de aer, care captează sunetele. Undele de sunet nu se mai propagă până la urechile noastre, ci sunt “absorbite” în acele mici goluri. Așa, liniște fiind, reușim să ne auzim mai bine propriile gânduri.

Luna plină a lunii Februarie, același lucru îl face. Ne îndeamnă la liniște interioară, o liniște în care să ne așezăm gândurile și să ne pregătim mai eficient pentru anul pe care îl avem în față.

Pe 24 Februarie, coincide Micro Luna cu Luna Plină. Asta înseamnă că luna ajunge la apogeu și va fi la cea mai mare distanță de Pământ.

Ca efect asupra corpului uman, vom simți atât energia lunii care face ca mareea să crească cu câțiva centimetri față de normal, cât și impactul geomagnetic. Hormonii, pielea, somnul, sistemul cardiovascular, psihicul, toate pot avea fluctuații în timpul lunii pline.

Care este mesajul spiritual al Lunii Zăpezii?

Luna plină din Februarie se află în Fecioară și în același timp are loc în ultima parte a perioadei de desfășurare a zodiei Peștilor.
Fecioara este foarte ordonată, organizată, are grijă de sănătatea ei, și pentru că acest semn este guvernat de Mercur, poate fi predispusă la anxietate. Peștii pe cealaltă parte sunt visători, empatici, generoși până la autosacrificiu, creativi, romantici, pentru ei familia și prietenii contează mult așa că pot intra în tendința de a da de la ei până rămân pe zero.
Luna plină din Februarie pică pe 24, care în tarot are corespondent Îndrăgostitul, iar numerologic vorbim de iubire, frumusețe, blândețe, magnetism.

Ce înseamnă toate astea?

Înseamnă că Luna Zăpezii vine cu un puternic îndemn la atingerea liniștii interioare, a iubirii de sine, a încărcării bateriilor. Toată iarna am tot robotit care încotro, hai acum să ne facem ordine în noi, să ne prioritizăm propriile nevoi, să fim mai blânzi, mai iubitori, mai ordonați în propria persoană. Nu ne mai raportăm la alții, nu mai avem mai întâi grijă de alții ci de noi. Abia după ce vom așeza toate aceste lucruri în noi, le vom putea extinde și către ceilalți.

Cum putem celebra această lună plină?

Făcându-ne o listă de moduri prin care putem avea mai multă grijă de noi, sortând la sânge ce găsim prin dulapuri, curâțându-ne fizicul prin fumigație și o baie bună, psihicul prin renunțarea la niște tipare vechi, sufletește prin a face ceva ce ne place foarte mult și poate nu am mai făcut de ceva timp.

Lună plină cu inima plină

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *