Predictii 2024
| |

Predicții pentru anul 2024

Opinii, interpretări, analize și predicții despre anul 2024 sunt aproape tot atât de multe pe cât sunt oameni care le emit. Astăzi mai adăugăm o predicție, făcută de și la Lenani.

Anul 2024, în simțirea, viziunea și percepția mea, va fi anul fructificării. Dacă ar fi să rezum într-un cuvânt, ăsta ar fi. Fructificare. În engleză e o sintagmă foarte faină care spune “what you put in is what you get back”. Ce dai, aia primești, cum ai trăit până acum, așa se cimentează.

2024 va fi anul în care se produce scindarea la nivel energetic, shiftul despre care poate ați auzit sau poate nu. Asta presupune o definitivare, o stabilizare, o așezare clara care nu mai permite poziția “căldicică”. Cine a tins până acum să rămână musai în vechile tipare de judecată, critică veșnică, amărăciune, urâciune mentală, ceartă, râcă, frică, se va separa de cine tinde spre acceptare, evoluție personală, viață în armonie, seninătate, compasiune. Sunt două realități care nu vor mai putea coexista, așa că se vor separa tot mai pregnant și vizibil.

Din punct de vedere afectiv, nu mai merge nici cu zăhărelul, nici nu manipularea, nici cu teroarea sau frica. Fără comunicare autentică, se va alege praful de multe relații, iar protagoniștii nu vor mai fi dispuși să accepte jumătăți de măsură. Când dai ceva și primești altceva sau nu primești deloc, pleci de acolo. Așa că mă aștept să văd în 2024 multe separări, divorțuri, mai multe decât în anii precedenți, dar și noi relații, neașteptate poate în primă fază, dar sincere și legate cu toată inima între indivizi care rezonează atât de tare unul cu celălalt, doar nu și-au dat seama cum de nu au văzut-o până atunci.

Din punct de vedere financiar, vor avea cel mai mare succes afacerile și domeniile unde oamenii care întreprind respectiva activitate iubesc ceea ce fac, se implică cu toată ființa, și mai ales se pun în slujba altora. Fiind an cu o profundă energie feminină, o energie determinată și iubitoare în același timp, vor prima experiențele, dedicarea, iubirea, creativitatea, căldura. Oamenii trag spre oameni și primează energia pe care o primesc din acea direcție, înainte să înceapă să investească atenție, încredere, energie și/sau bani. Acolo unde există pasiune și aliniere cu Sinele, va exista și bunăstare financiară.

Este anul împuternicirii sinelui, a încrederii în propria persoană, a trăirii individualității, stabilirii valorii de sine, a iubirii sinelui și a iubirii celorlalți. Se termină era făcutului preș din frică, din neîncredere, așa că se trece la onorarea sufletului prin ascultarea activă a intuiției și prin convingerea că atâta timp cât pornim la drum cu cea mai bună intenție în suflet, totul va fi foarte bine și ne vom adapta din mers la orice ne iese în cale, știind că tot ce se întâmplă este spre binele nostru.

Din punct de vedere al sănătății se va continua cu accentuarea simptomelor în fizic, plecate din celelalte câmpuri, mai ales din cel psiho-emoțional. Pentru asta, cel mai important este de ținut minte să nu ținem nimic în noi definitiv sau pe termen lung. Orice vine, lăsăm să și plece. Păstrăm în și pe lângă noi doar emoțiile de vibrație înaltă, care ne sunt utile, în rest din toate celelalte ne luăm lecția dacă există una, le recunoaștem, le mulțumim și le dăm drumul. Curățăm de fiecare dată orice ne vine la fileu din trecut și ne provoacă fizic, eliberăm și ne vedem în continuare de viață.

În 2024, pe principiul “mai bine mai târziu decât niciodată”, începem să înțelegem cum e cu energia din care facem lucrurile, cum e cu opțiunea de a merge spre ceva din iubire și entuziasm provocat de acel ceva, nu de a merge spre același ceva din frică de altceva. Trăirea bucuriei și asumarea alegerilor cu toată ființa va fi una din lecțiile importante ale anului 2024.

Acest an este unul în care nu mai trăim cu jumătăți de măsură ci lăsăm ciclurile să se închidă, iar dacă nu le lăsăm noi, oricum se închid singure, doar că atunci e posibil să nu mai fie atât de simpatic.

Acum, probabil o să întrebați, “Bine, bine, dar ce ne facem dacă eu nu vreau să culeg în 2024 ce am trăit până acum? Dacă vreau să schimb tot?”. Perfect! Ce mă bucur că ai întrebat!

În 2024 se va ajunge foarte ușor la manifestare în fizic, dar, atenție, nu în modul ăla de dat din gură, cum a înnebunit lumea până acum, “Scriu ceva, îmi imaginez nu știu ce și gata, îmi apare în mijlocul casei”. Asta a fost până acum ok pe de-o parte, dar pe altă parte a fost o auto mințire și tărăgănare de zile mari acolo unde a lipsit acțiunea. Da, avem abilitatea de a ne schimba viața la 180 de grade, dar mesajul către Univers este necesar să fie însoțit de acțiune ca să înțeleagă că chiar vorbim serios.

Anul 2024 va fi anul împlinirilor, sincronicităților, confirmărilor, înfăptuirilor, aducerii în manifestare, ziua aia în care Dumnezeu s-a odihnit și a văzut că toate câte le făcuse erau bune.

Continuă îndepărtarea vălului. Lăsăm măștile deoparte și ne lăsăm să plutim cu binecuvântările din viața noastră, alături de oameni dragi sufletului nostru.

La mulți ani, oameni dragi!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *