Carte neimblanzirea fericirii

Carte Iz de Viață: NeÎmblânzirea Fericirii

Carte neimblanzirea fericiriiPrima carte care poarta semnatura Lenani, cartea Iz de Viață: NeÎmblânzirea Fericirii, va fi disponibila in magazinul Lenani de la sfarsitul lunii Februarie (bine, cel tarziu inceputul lunii Martie) 2022.

Aceasta carte reprezinta o parte esentiala din viata unei familii pe cat de normale, pe atat de atipice.
Este un fragment, o farama de viata, presarata cu importante momente de introspectie, in care se abordeaza subiecte rar discutate si deseori pe dos percepute si intelese de societate.

Educatia personalizata, relatia de sustinere si prietenie dintre soti, viata introvertilor, dorinta si reusita de a lucra pe cont propriu plecand de la salariul minim pe economie, urmarirea viselor, ruperea relatiilor toxice, invatarea unor noi abilitati pe cont propriu dupa varsta de 25 de ani, descoperirea pasiunilor, urmarirea binelui, sanatatii si fericirii familiei, mutarea de la oras la tara in primele 6 luni de pandemie, si alte subiecte din aceasta sfera.
Mesajul cartii este unul puternic, inspirational si util celor care nu vad cai de iesire sau li se pare ca sunt legati fara scapare de mediul in care traiesc sau de deciziile luate de altii pentru ei.

Cartea este o farama din viata noastra care sper sa te inspire. Este o carte personala, scrisa cu mult drag.

Nu este o poveste nici de iubit, nici de urat. Ea pur si simplu este.
Iti doresc sa iei din ea ce simti ca te ajuta, si daca simti, sa o recomanzi mai departe altora care crezi ca au nevoie de ea.

Iti multumim 🙂

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *