Decoratiuni craciun lemn

Salutareee!
Sper ca acest articol sa te gaseasca bine, si ca sa alimentam aceasta stare de bine am o veste pentru tine.

Pentru ca am avut o pauza destul de lunga si atat de multi ati asteptat cu sufletul deschis noile produse din colectia Lenani, m-am gandit sa va bucur si mai tare.
Noua colectie este in lucru, temperaturile scad, incepem sa intram usor-usor in spiritul Sarbatorilor, asa ca, intr-un sezon in care unii umfla preturile convinsi fiind ca oricum oamenii cumpara, eu te anunt ca daca vei folosi la plasarea comenzii de Craciun codul Zentastic15 vei primi o reducere de 15% din valoarea comenzii tale.

Fac asta cu drag, cu recunostinta si bucurie ca imi esti alaturi si ma sustii.

Apropo de Colectia de Craciun, poate ca te intrebi ce fel de produse vom avea.

Ei bine, cate putintel din fiecare: cani, seturi de ceasca si farfuriuta, agende, globuri, oglinzi, si vedem ce mai reusesc sa fac pana atunci.

In caz ca te intrebi cand anume va fi postata colectia, iti spun doar ca luna aceasta iti poti face linistit cumparaturile de Black Friday, pentru ca anul acesta noua colectie Lenani va fi disponibila in prima parte a lunii Decembrie.
Revin cat de curand cu data exacta intr-un articol viitor.

Este un an atipic din multe puncte de vedere, dar Craciunul nu ni-l poate lua nimeni.
In casele noastre va fi mereu bucurie, si daruind ii vom bucura si pe cei dragi noua, asigurandu-i ca ne sunt in minte si in suflet, chiar daca poate nu reusim sa ne vedem fata in fata anul acesta.

Daca ai cunostinte iubitoare de frumos, de pictura, de lucrul bun facut de mana, m-ar ajuta mult sa le dai acest pont legat de codul de discount. Cu siguranta le va fi util.

Va imbratisez si ne auzim foarte curand cu vesti.

Aveti grija de voi, de familiile si de inimile voastre.

Acest continut este accesibil doar membrilor inregistrati. Login - Inregistrare.

Lasă un răspuns