Topexpert Contabilitate&Audit: cea mai buna firma de contabilitate

Si imi asum cand spun treaba asta ­čśâ

De ce este Topexpert Contabilitate&Audit cea mai buna firma de contabilitate?
Pentru ca in spate o are pe Ramona Serbanica.

Ce ar fi o afacere fara oamenii din spate? Ce este o afacere fara omul care a gandit-o, fara omul care a visat-o si cladit-o?
Doar o alta chestie abstracta.

Ma gandeam zilele astea ca ma intrept usurel spre 1 an. Spre primul meu an in calitate de antreprenor cu acte in regula.

Anul trecut pe vremea asta doar visam la treaba asta.

Imi era o frica de nu am cuvinte sa va descriu numai sa ma gandesc la ce presupune administrarea unei firme.

Pentru ca oricat am cautat pe net, oricat m-am documentat, oricat am citit, rasfoit, dat cu capul de pereti, nu pricepeam si pace.

Eu stiu sa pictez si sa cresc copii. Dar, Doamne sfinte, nu ma pune sa ma ocup vreodata de cifre, ca ma pierd de nu mai stiu de mine!

Dupa mult timp de codit si despicat Internetul in cautarea informatiilor pe care credeam ca ar trebui sa le stiu la infiintarea unei firme, dupa poticnit si lovit de termeni nemaintalniti si pomposi, m-am apucat de cautat o persoana care chiar se pricepe la asa ceva si ar fi putut sa ma lumineze.

Acum problema era… Unde gasesc eu contabilul care sa imi explice ca la fraieri, care sa nu dea ochii peste cap, care sa ma ghideze pe parcurs, sa ma lumineze oricand am o dilema sau nelamurire?

Sfantul Google era plin. Anunturi pompoase, foarte profi realizate, dar care pentru mine ca artist aratau ca niste vitrine lucioase in care totul arata perfect. Toate aratau perfect. Si atat.
Eu nu aveam nevoie de o vitrina lucioasa, ci de un om care sa imi zambeasca si sa spuna ÔÇťbuna, hai sa vedem cum putem remedia situatia in care te afliÔÇŁ.

Long story short, auzisem de la o colega de breasla numai de bine despre contabila ei, asa ca mi-am luat inima in dinti si i-am scris. Contabilei.

Am descoperit un om cald, empatic, rabdator, dispus sa imi clarifice orice nelamurire as fi avut.

Am mers la consultanta, mi-a dat incredere, mi-a raspuns punctual la intrebari, si de acolo a pornit o frumoasa colaborare.
Pentru ca i-am facut procura la notar ea se ocupa de toate declaratiile care trebuie depuse, este intotdeauna la curent cu toate modificarile aparute, este expert contabil deci am incredere ca stie intotdeauna ce face, iar eu sunt libera sa creez si sa ma ocup de magazinul meu online.

Asa ca, daca si voi sunteti ca mine, v-o recomand din inima pe Ramona si firma ei de contabilitate.

Recent a creat si un curs despre Cum sa iti tii singur contabilitatea daca ai PFA sau II

AICI gasesti resurse gratuite (ghiduri) legate de afacerea proaspat creata si intrebari pe care le-ai putea avea in calitate de antreprenor la inceput de drum.

Las─â un r─âspuns