Lenani Art: carte de colorat pentru adulti, cu mandale

Cartea de colorat cu mandale pentru adulti, salvatoarea psihicului familiei

Pana in momentul de fata, majoritatea celor care sunt izolati la domiciliu au facut deja curat in toata casa. Unii s-au apucat de taiat frunze la caini, altii de tuns gazonul cu foarfeca (ce n-as da acum pentru niste iarba proaspata… pentru miros, zic, ca altfel mi-a zis un prieten in tinerete ca nu e buna 😁), iar cei care nu au parte de luxul unei curti, deja au frecat gresia din baie cu periuta de dinti. Daca va regasiti in aceste situatii sau deja aveti porniri in sensul asta, daca v-au iesit din beci toti monstrii propriei copilarii si ati inceput sa maraiti la copii la a 5a explicatie conform careia Maria avea 18 pepeni si trebuie aflat in ce luna s-au plantat semintele si cat de des au fost udate, va invit sa luati o gura de aer. De pe balcon sau de pe unde puteti, asta dupa ce verificati calitatea aerului cu aplicatia de pe telefon.
Cine ma urmareste macar de cateva luni incoace, stie ca iubesc ceea ce fac, si scopul meu, printre altele, este ca prin arta mea sa ajung la sufletul omului de rand si sa ajut, sa contribui in mod practic si util la imbunatatirea traiului de zi cu zi.

Asa ca in aceasta perioada am gasit foarte potrivit sa imi pun indemanarea si talentul in slujba conservarii ultimei farame de sanatate mentala, si indraznesc sa sper in amplificarea ei.

Asa s-a nascut ideea unei carti de colorat pentru adulti, cu mandale care sa echilibreze creierasele panicoase si aflate pe modul de supravietuire.
O carte de colorat care, dupa ce a fost stins televizorul si telefonul a fost lasat pe silent in alta camera (undeva sus, ca daca aveti animale sau copii, astora le vin idei costisitoare si va treziti deodata ca poof! bugetul pentru hartie igienica se duce pe alt telefon si parca va simtiti cam bine cu rinichii in corpusor, nu tineti musai sa scapati de ei), va va servi drept terapie.

Si nu glumesc la partea cu terapia, e treaba probata si mult laudata de psihologi de cativa ani incoace:

Siteul Psychology Today spune aici ca

Adult coloring books have been shown to influence more than anxiety. Researchers at the University of Otago randomly assigned participants to a coloring a logic-puzzle group and found that after a week of daily practice displayed significantly lower levels of anxiety and depressive symptoms.

Cartedecolorat Pdf CoverAsa ca cea mai frumoasa si mai ieftina forma de terapie zilele acestea vine sub forma a 17 mandale create intuitiv (o forma mai pompoasa de a spune “cum mi-a venit pe moment”) si 3 desene zendoodle cu mesaje care cauta sa ne incurajeze si sa ne aminteasca faptul ca suntem in acelasi rahat impreuna, si efectul de turma nu trebuie sa fie unul distructiv.
Daca ne raportam intr-un mod sanatos si constructiv la aceasta situatie, mai indulcim putin efectele si asa devastatoare pe care deja a inceput sa le aiba.

Pentru ca, asa cum zicea marele clasic in viata, capitanul Jack Sparrow, problema nu este problema, ci atitudinea ta fata de problema.

Primul pas in gestionarea eficienta a problemei este sa admitem ca ea exista, si sa facem primul pas in a ne pastra mintile intregi si libere de anxietate.

Nu mai zic ca la cate afaceri sunt in pragul falimentului in Romania, efectele se vor rasfrange asupra tuturor, asa ca sprijinirea micilor antreprenori este vitala.

Suntem interconectati, ca intr-un mare lant uman. Faptul ca voi cumparati de la mine, ma ajuta pe mine si ai mei. Eu la randul meu voi cumpara alimente de la un producator local. Producatorul local va putea cumpara furaje pentru animalele din batatura. Producatorul de furaje va cumpara scutece pentru copil de la buticul din colt. Patronul buticului va mai tine deschis inca o luna si va putea plati contabilul. Contabilul le va cumpara parintilor sai in varsta medicamentele de care au nevoie, farmacista va plati scoala copilului si lantul continua la infinit.
Important este sa retineti ca unii fara ceilalti nu putem functiona.

Asadar, daca va place cum lucrez si cum scriu, daca vreti sa contribuiti putintel la viata unei mici afaceri romanesti unde administratorul firmei centreaza si tot el da cu capul (adica eu), va invit cu drag la cumparat carti de colorat.

Sunt frumoase, utile pentru mansarda si nu se pun pe solduri.

Cartea de colorat in format fizic, adica gata printata pe hartie groasa si de calitate poate fi cumparata de aici: https://lenani.ro/produs/carte-de-colorat-pentru-adulti-cu-mandale-de-statacasa/

Cartea de colorat in format digital, pe care o puteti scoate voi la imprimanta, poate fi cumparata de aici: https://lenani.ro/produs/carte-de-colorat-cu-mandale-pdf/

Toate comenzile care depasesc 130 de lei au transport gratuit. In rest livrarea prin curier costa 16 lei indiferent de km suplimentari.

Multumesc 🙃

Be safe ❤️

P.S. Pentru a fi la curent cu filmuletele pe care le postez de acum inainte, va puteti abona la canalul de YouTube Lenani

Momentan u-s cele mai asoectuoase, dar lucrez la treaba asta si promit sa fac treaba mai buna cu fiecare filmulet postat 😊

 

Lasă un răspuns